Cognom AalimSaber més respecte al cognom Aalim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalim.

El cognom Aalim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalim

Veure mapa del cognom Aalim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalim del món

 1. Pakistan Pakistan (16700)
 2. Índia Índia (1490)
 3. Marroc Marroc (170)
 4. Egipte Egipte (122)
 5. Nigèria Nigèria (18)
 6. Filipines Filipines (12)
 7. Maldives Maldives (10)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 9. Sudan Sudan (9)
 10. Tanzània Tanzània (9)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 12. Afganistan Afganistan (4)
 13. Anglaterra Anglaterra (4)
 14. Algèria Algèria (2)
 15. Suècia Suècia (2)
 16. Estats Units Estats Units (2)
 17. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 18. Ghana Ghana (1)
 19. Iraq Iraq (1)
 20. Kenya Kenya (1)
 21. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalim és un cognom més freqüent, i en quins països Aalim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aalim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aalim tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aalim que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aalim o algun dels cognoms similars a Aalim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aalim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aalim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Alim
 2. Aalam
 3. Aallam
 4. Ahlem
 5. Ahlin
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Alam
 9. Alem
 10. Alimi
 11. Alimo
 12. Alin
 13. Allam
 14. Allem
 15. Allin
 16. Allum
 17. Alm
 18. Alom
 19. Alum
 20. Aylin
 21. Alima
 22. Ahlam
 23. Ailin
 24. Allom
 25. Ahlen
 26. Ahlheim
 27. Aileme
 28. Ailon
 29. Alaimo
 30. Alain
 31. Alama
 32. Alami
 33. Alamia
 34. Alamo
 35. Alan
 36. Alani
 37. Alania
 38. Aleem
 39. Aleme
 40. Alemi