Cognom AaliyahSaber més respecte al cognom Aaliyah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaliyah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaliyah.

El cognom Aaliyah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaliyah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaliyah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaliyah

Veure mapa del cognom Aaliyah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaliyah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaliyah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaliyah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaliyah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaliyah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaliyah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaliyah del món

 1. Brasil Brasil (4)
 2. Uganda Uganda (4)
 3. Anglaterra Anglaterra (3)
 4. Kenya Kenya (3)
 5. Botswana Botswana (1)
 6. Dinamarca Dinamarca (1)
 7. Índia Índia (1)
 8. Malàisia Malàisia (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaliyah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaliyah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaliyah és un cognom més freqüent, i en quins països Aaliyah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaliyah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaliyah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaliyah ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaliyah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaliyah.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaliyah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaliyah, com podem comprovar.

 1. Aliya
 2. Alyah
 3. Aliuah
 4. Auliya
 5. Ailhiyah
 6. Aali
 7. Aalla
 8. Alaya
 9. Alia
 10. Aliau
 11. Allah
 12. Allia
 13. Aluya
 14. Aulia
 15. Aliyu
 16. Alya
 17. Alih
 18. Aliwa
 19. Allaya
 20. Aleya
 21. Aloya
 22. Ahleh
 23. Aiala
 24. Ailey
 25. Ailly
 26. Ala
 27. Alai
 28. Alao
 29. Alau
 30. Alay
 31. Alayo
 32. Alea
 33. Aley
 34. Aleye
 35. Ali
 36. Alie
 37. Alio
 38. Aliou
 39. Alioua
 40. Alioui