Cognom AaltinkSaber més respecte al cognom Aaltink és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaltink sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaltink.

El cognom Aaltink en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaltink, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaltink és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaltink

Veure mapa del cognom Aaltink

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaltink en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaltink, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaltink que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaltink, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaltink. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaltink és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaltink del món

 1. Països Baixos Països Baixos (135)
 2. Canadà Canadà (17)
 3. Austràlia Austràlia (7)
 4. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaltink en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaltink poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaltink és un cognom més freqüent, i en quins països Aaltink és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaltink. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaltink ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aaltink tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaltink que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aaltink o algun dels cognoms similars a Aaltink no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaltink a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaltink diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aaltona
 2. Altina
 3. Altine
 4. Alting
 5. Altini
 6. Altin
 7. Altino
 8. Aaltonen
 9. Aldin
 10. Aldini
 11. Allton
 12. Altan
 13. Altana
 14. Altani
 15. Alten
 16. Altena
 17. Altima
 18. Alton
 19. Altun
 20. Altuna
 21. Ailton
 22. Aldina
 23. Al tina
 24. Altinay
 25. Altoni
 26. Aldine
 27. Aldins
 28. Aulton
 29. Ahlden
 30. Aladin
 31. Aldaine
 32. Aldan
 33. Aldana
 34. Aldani
 35. Aldano
 36. Alden
 37. Aldinov
 38. Aldon
 39. Alladin
 40. Allaton