Cognom AaltonenSaber més respecte al cognom Aaltonen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaltonen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaltonen.

El cognom Aaltonen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaltonen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaltonen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaltonen

Veure mapa del cognom Aaltonen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaltonen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaltonen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaltonen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaltonen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaltonen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaltonen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaltonen del món

 1. Finlàndia Finlàndia (10357)
 2. Suècia Suècia (242)
 3. Estònia Estònia (127)
 4. Estats Units Estats Units (113)
 5. Canadà Canadà (90)
 6. Brasil Brasil (35)
 7. Austràlia Austràlia (25)
 8. Anglaterra Anglaterra (25)
 9. Nova Zelanda Nova Zelanda (20)
 10. Dinamarca Dinamarca (16)
 11. Noruega Noruega (15)
 12. Alemanya Alemanya (10)
 13. Rússia Rússia (8)
 14. Espanya Espanya (7)
 15. Xina Xina (4)
 16. Suïssa Suïssa (3)
 17. Tailàndia Tailàndia (2)
 18. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 19. Àustria Àustria (1)
 20. Xile Xile (1)
 21. Escòcia Escòcia (1)
 22. Gal·les Gal·les (1)
 23. Itàlia Itàlia (1)
 24. Japó Japó (1)
 25. Níger Níger (1)
 26. Països Baixos Països Baixos (1)
 27. Polònia Polònia (1)
 28. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 29. Eslovènia Eslovènia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaltonen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaltonen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaltonen és un cognom més freqüent, i en quins països Aaltonen és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaltonen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaltonen ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaltonen fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaltonen.

No tots els cognoms similars al cognom Aaltonen tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaltonen que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaltonen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaltonen, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aaltonen o algun dels cognoms similars a Aaltonen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaltonen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaltonen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Altonen
 2. Aaltona
 3. Allton
 4. Alten
 5. Althen
 6. Altine
 7. Alton
 8. Ailton
 9. Altoni
 10. Altaner
 11. Aaltink
 12. Aulton
 13. Ahlden
 14. Alden
 15. Aldoman
 16. Aldon
 17. Aldonza
 18. Aldunin
 19. Allaton
 20. Altan
 21. Altana
 22. Altani
 23. Altena
 24. Altenau
 25. Altenbern
 26. Altenor
 27. Althan
 28. Althann
 29. Althaun
 30. Althoun
 31. Altina
 32. Alting
 33. Altini
 34. Altman
 35. Altmann
 36. Altmyer
 37. Altom
 38. Altonaga
 39. Altounian
 40. Altun