Cognom AamarSaber més respecte al cognom Aamar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamar.

El cognom Aamar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamar

Veure mapa del cognom Aamar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamar del món

 1. Marroc Marroc (579)
 2. Israel Israel (412)
 3. Mauritània Mauritània (353)
 4. Pakistan Pakistan (250)
 5. Iran Iran (149)
 6. Espanya Espanya (21)
 7. Estats Units Estats Units (12)
 8. Índia Índia (9)
 9. Algèria Algèria (8)
 10. Anglaterra Anglaterra (7)
 11. Jordània Jordània (5)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 13. Geòrgia Geòrgia (4)
 14. Suècia Suècia (3)
 15. Bulgària Bulgària (1)
 16. Brasil Brasil (1)
 17. Gal·les Gal·les (1)
 18. Grècia Grècia (1)
 19. Líban Líban (1)
 20. Malàisia Malàisia (1)
 21. Palau Palau (1)
 22. Sèrbia Sèrbia (1)
 23. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 24. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamar és un cognom més freqüent, i en quins països Aamar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aamar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aamar ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aamar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aamar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aamar o algun dels cognoms similars a Aamar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aamar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aamar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aamara
 2. Aamer
 3. Aamir
 4. Aimar
 5. Amar
 6. Ammar
 7. Aomar
 8. Aymar
 9. Ahmar
 10. Aemar
 11. Anmar
 12. Ahammar
 13. Ahmer
 14. Aimara
 15. Aimari
 16. Amara
 17. Amare
 18. Amari
 19. Amaro
 20. Amaru
 21. Amary
 22. Amear
 23. Amer
 24. Amiar
 25. Amir
 26. Ammari
 27. Ammer
 28. Ammor
 29. Amor
 30. Amr
 31. Anar
 32. Anwar
 33. Aumary
 34. Aumer
 35. Aymara
 36. Aymari
 37. Aymer
 38. Anuar
 39. Anoar
 40. Ammara