Cognom AamaraSaber més respecte al cognom Aamara és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamara sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamara.

El cognom Aamara en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamara, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamara és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamara

Veure mapa del cognom Aamara

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamara en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamara, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamara que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamara, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamara. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamara és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamara del món

 1. Marroc Marroc (647)
 2. Libèria Libèria (6)
 3. Espanya Espanya (5)
 4. Algèria Algèria (4)
 5. França França (4)
 6. Índia Índia (4)
 7. Bèlgica Bèlgica (2)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamara en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamara poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamara és un cognom més freqüent, i en quins països Aamara és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aamara tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aamara que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aamara o algun dels cognoms similars a Aamara no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aamara a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aamara diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aamar
 2. Aimara
 3. Amara
 4. Aymara
 5. Ammara
 6. Aamer
 7. Aamir
 8. Aimar
 9. Aimari
 10. Amar
 11. Amare
 12. Amari
 13. Amaro
 14. Amaru
 15. Amary
 16. Amayra
 17. Amira
 18. Ammar
 19. Ammari
 20. Amora
 21. Aomar
 22. Aumary
 23. Aymar
 24. Aymari
 25. Anara
 26. Amra
 27. Anayara
 28. Ahmar
 29. Ainara
 30. Aynara
 31. Aemar
 32. Amaria
 33. Amaray
 34. Anmar
 35. Aomari
 36. Ahammar
 37. Ahamri
 38. Ahmer
 39. Amarie
 40. Amaury