Cognom AangarSaber més respecte al cognom Aangar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aangar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aangar.

El cognom Aangar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aangar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aangar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aangar

Veure mapa del cognom Aangar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aangar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aangar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aangar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aangar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aangar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aangar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aangar del món

 1. Índia Índia (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aangar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aangar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aangar és un cognom més freqüent, i en quins països Aangar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aangar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aangar ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aangar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aangar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aangar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aangar, com podem comprovar.

 1. Aanger
 2. Ahangar
 3. Angar
 4. Ainger
 5. Amgar
 6. Ancar
 7. Angara
 8. Anger
 9. Ansar
 10. Anzar
 11. Aunger
 12. Ahangari
 13. Angear
 14. Amghar
 15. Anajjar
 16. Ancart
 17. Anckar
 18. Angaran
 19. Angern
 20. Angers
 21. Angert
 22. Angeru
 23. Angiari
 24. Angier
 25. Angora
 26. Angran
 27. Angry
 28. Anker
 29. Ankor
 30. Ansara
 31. Ansari
 32. Ansart
 33. Ansary
 34. Ansoar
 35. Anzur
 36. Aungier
 37. Angri
 38. Anjara
 39. Ancor
 40. Anghara