Cognom AangerSaber més respecte al cognom Aanger és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanger sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanger.

El cognom Aanger en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanger, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanger és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanger

Veure mapa del cognom Aanger

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanger en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanger, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanger que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanger, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanger. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanger és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanger del món

 1. Nigèria Nigèria (495)
 2. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanger en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanger poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanger és un cognom més freqüent, i en quins països Aanger és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aanger ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aanger. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aanger ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanger fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanger.

Discernir si va ser abans el cognom Aanger o algun dels cognoms similars a Aanger no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanger a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanger diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ainger
 2. Anger
 3. Aunger
 4. Aangar
 5. Angern
 6. Angers
 7. Angert
 8. Angeru
 9. Angier
 10. Anker
 11. Aungier
 12. Aingeru
 13. Ahangar
 14. Auinger
 15. Anser
 16. Angar
 17. Angear
 18. Amacher
 19. Amacker
 20. Amaker
 21. Amgar
 22. Amiker
 23. Anacker
 24. Ancar
 25. Ancher
 26. Ancker
 27. Angara
 28. Angeren
 29. Angerer
 30. Angeriz
 31. Angeron
 32. Angerri
 33. Angora
 34. Angry
 35. Anguera
 36. Ankers
 37. Ankor
 38. Ansar
 39. Ansere
 40. Ansert