Cognom AarifSaber més respecte al cognom Aarif és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarif sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarif.

El cognom Aarif en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarif, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarif és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarif

Veure mapa del cognom Aarif

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarif en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarif, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarif que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarif, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarif. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarif és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarif del món

 1. Índia Índia (22769)
 2. Pakistan Pakistan (1954)
 3. Marroc Marroc (1396)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 5. Qatar Qatar (106)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (72)
 7. Estats Units Estats Units (34)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (26)
 9. Espanya Espanya (18)
 10. Indonèsia Indonèsia (17)
 11. Malàisia Malàisia (5)
 12. Bangla Desh Bangla Desh (4)
 13. Algèria Algèria (4)
 14. Etiòpia Etiòpia (4)
 15. Iraq Iraq (4)
 16. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 17. Anglaterra Anglaterra (3)
 18. Nepal Nepal (3)
 19. Maldives Maldives (2)
 20. Suècia Suècia (1)
 21. Turquia Turquia (1)
 22. Vietnam Vietnam (1)
 23. Bahrain Bahrain (1)
 24. Brunei Brunei (1)
 25. Canadà Canadà (1)
 26. Suïssa Suïssa (1)
 27. França França (1)
 28. Itàlia Itàlia (1)
 29. Kenya Kenya (1)
 30. Mèxic Mèxic (1)
 31. Països Baixos Països Baixos (1)
 32. Noruega Noruega (1)
 33. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 34. Oman Oman (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarif en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarif poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarif és un cognom més freqüent, i en quins països Aarif és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarif ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aarif. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aarif ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarif fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarif.

No tots els cognoms similars al cognom Aarif tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aarif que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aarif o algun dels cognoms similars a Aarif no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aarif a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aarif diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Arif
 2. Aarab
 3. Aref
 4. Arff
 5. Arib
 6. Arifa
 7. Arifi
 8. Aarup
 9. Ariff
 10. Arify
 11. Araf
 12. Aarabe
 13. Arab
 14. Arabi
 15. Arabia
 16. Arabie
 17. Arabio
 18. Arafa
 19. Araib
 20. Arapi
 21. Arapio
 22. Aravi
 23. Arb
 24. Arba
 25. Arbe
 26. Arbi
 27. Arbia
 28. Arbie
 29. Arbo
 30. Arfa
 31. Arfe
 32. Arhip
 33. Ariba
 34. Aribe
 35. Aribi
 36. Arive
 37. Arp
 38. Arpa
 39. Arpe
 40. Arpi