Cognom AarupSaber més respecte al cognom Aarup és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarup sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarup.

El cognom Aarup en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarup, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarup és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarup

Veure mapa del cognom Aarup

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarup en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarup, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarup que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarup, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarup. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarup és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarup del món

 1. Dinamarca Dinamarca (1148)
 2. Estats Units Estats Units (57)
 3. Canadà Canadà (27)
 4. Tailàndia Tailàndia (19)
 5. Noruega Noruega (9)
 6. Groenlàndia Groenlàndia (7)
 7. Suècia Suècia (3)
 8. Brasil Brasil (2)
 9. Filipines Filipines (2)
 10. Xina Xina (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. França França (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Gibraltar Gibraltar (1)
 15. Irlanda Irlanda (1)
 16. Índia Índia (1)
 17. Països Baixos Països Baixos (1)
 18. Sèrbia Sèrbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarup en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarup poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarup és un cognom més freqüent, i en quins països Aarup és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarup ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aarup. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aarup ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarup fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarup.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aarup pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aarup, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aarup o algun dels cognoms similars a Aarup no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aarup a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aarup diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aarab
 2. Aarif
 3. Arp
 4. Arrupe
 5. Arap
 6. Arop
 7. Aurupa
 8. Aarabe
 9. Arab
 10. Arapa
 11. Arapi
 12. Arb
 13. Arba
 14. Arbe
 15. Arbi
 16. Arbo
 17. Aref
 18. Arfa
 19. Arfe
 20. Arff
 21. Arhip
 22. Arib
 23. Arif
 24. Arpa
 25. Arpe
 26. Arpi
 27. Arpo
 28. Arripa
 29. Arripe
 30. Arroub
 31. Arrube
 32. Arrufi
 33. Arube
 34. Arufe
 35. Arva
 36. Ayarbe
 37. Arroupe
 38. Arape
 39. Aripe
 40. Arepa