Cognom AarstadSaber més respecte al cognom Aarstad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarstad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarstad.

El cognom Aarstad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarstad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarstad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarstad

Veure mapa del cognom Aarstad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarstad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarstad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarstad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarstad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarstad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarstad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarstad del món

 1. Noruega Noruega (623)
 2. Estats Units Estats Units (245)
 3. Canadà Canadà (22)
 4. Suècia Suècia (11)
 5. Bèlgica Bèlgica (10)
 6. Rússia Rússia (4)
 7. Afganistan Afganistan (1)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Dinamarca Dinamarca (1)
 10. Estònia Estònia (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarstad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarstad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarstad és un cognom més freqüent, i en quins països Aarstad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarstad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarstad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarstad.

No tots els cognoms similars al cognom Aarstad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aarstad que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aarstad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aarstad, com podem comprovar.

 1. Aarestad
 2. Arshad
 3. Arista
 4. Arshid
 5. Arkad
 6. Aristed
 7. Aarseth
 8. Arushad
 9. Aresta
 10. Arsti
 11. Arktan
 12. Arshed
 13. Arstall
 14. Airgood
 15. Araste
 16. Arastey
 17. Arasti
 18. Arastu
 19. Arcada
 20. Arcadi
 21. Archat
 22. Archid
 23. Arcod
 24. Areste
 25. Aresti
 26. Arestin
 27. Arestio
 28. Arestoy
 29. Argeta
 30. Argota
 31. Aristain
 32. Ariste
 33. Aristi
 34. Aristide
 35. Aristil
 36. Aristin
 37. Aristo
 38. Ariston
 39. Aristot
 40. Aristov