Cognom AarestadSaber més respecte al cognom Aarestad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarestad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarestad.

El cognom Aarestad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarestad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarestad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarestad

Veure mapa del cognom Aarestad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarestad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarestad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarestad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarestad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarestad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarestad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarestad del món

 1. Estats Units Estats Units (261)
 2. Noruega Noruega (18)
 3. Canadà Canadà (13)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarestad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarestad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarestad és un cognom més freqüent, i en quins països Aarestad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarestad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aarestad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aarestad ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarestad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarestad.

No tots els cognoms similars al cognom Aarestad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aarestad que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aarstad
 2. Aresta
 3. Areste
 4. Aresti
 5. Arestin
 6. Arestio
 7. Arestoy
 8. Arista
 9. Arrest
 10. Arresti
 11. Arriesta
 12. Arshad
 13. Aristed
 14. Arushad
 15. Aarestrup
 16. Aureste
 17. Araste
 18. Arastey
 19. Arasti
 20. Arastu
 21. Aregita
 22. Aregood
 23. Arejita
 24. Argeta
 25. Argota
 26. Aristain
 27. Ariste
 28. Aristi
 29. Aristide
 30. Aristil
 31. Aristin
 32. Aristo
 33. Ariston
 34. Aristot
 35. Aristov
 36. Aristoy
 37. Aristu
 38. Aristy
 39. Arjeta
 40. Arketa