Cognom AatarSaber més respecte al cognom Aatar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aatar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aatar.

El cognom Aatar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aatar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aatar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aatar

Veure mapa del cognom Aatar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aatar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aatar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aatar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aatar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aatar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aatar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aatar del món

 1. Marroc Marroc (1533)
 2. Índia Índia (882)
 3. França França (66)
 4. Espanya Espanya (17)
 5. Pakistan Pakistan (5)
 6. Canadà Canadà (2)
 7. Bèlgica Bèlgica (1)
 8. Xile Xile (1)
 9. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 10. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aatar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aatar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aatar és un cognom més freqüent, i en quins països Aatar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aatar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aatar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aatar.

No tots els cognoms similars al cognom Aatar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aatar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aatar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aatar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aatar o algun dels cognoms similars a Aatar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aatar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aatar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aattar
 2. Atar
 3. Attar
 4. Autar
 5. Adar
 6. Ater
 7. Athar
 8. Ator
 9. Attari
 10. Atter
 11. Auter
 12. Autor
 13. Ayter
 14. Adhar
 15. Aitor
 16. Atara
 17. Atare
 18. Attara
 19. Awotar
 20. Aydar
 21. Adair
 22. Adare
 23. Adaro
 24. Addair
 25. Addari
 26. Ader
 27. Adir
 28. Adra
 29. Adrao
 30. Adyer
 31. Ahaidar
 32. Ahidar
 33. Aidara
 34. Aitera
 35. Aitour
 36. Atauri
 37. Atero
 38. Ather
 39. Atri
 40. Audor