Cognom AattarSaber més respecte al cognom Aattar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aattar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aattar.

El cognom Aattar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aattar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aattar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aattar

Veure mapa del cognom Aattar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aattar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aattar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aattar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aattar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aattar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aattar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aattar del món

 1. Marroc Marroc (851)
 2. Índia Índia (373)
 3. Espanya Espanya (26)
 4. França França (25)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Suïssa Suïssa (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aattar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aattar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aattar és un cognom més freqüent, i en quins països Aattar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aattar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aattar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aattar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aattar.

No tots els cognoms similars al cognom Aattar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aattar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aattar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aattar, com podem comprovar.

 1. Aatar
 2. Attar
 3. Atar
 4. Athar
 5. Attari
 6. Atter
 7. Autar
 8. Attara
 9. Awotar
 10. Adar
 11. Ahaidar
 12. Ahidar
 13. Aitour
 14. Ater
 15. Ather
 16. Ator
 17. Auter
 18. Auther
 19. Author
 20. Autier
 21. Autor
 22. Autray
 23. Ayter
 24. Adhar
 25. Aitor
 26. Aithor
 27. Atara
 28. Atare
 29. Aouttara
 30. Aether
 31. Ahedar
 32. Aydar
 33. Attore
 34. Atra
 35. Adair
 36. Adare
 37. Adaro
 38. Addair
 39. Addari
 40. Ader