Cognom AatiSaber més respecte al cognom Aati és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aati sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aati.

El cognom Aati en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aati, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aati és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aati

Veure mapa del cognom Aati

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aati en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aati, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aati que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aati, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aati. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aati és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aati del món

 1. Iraq Iraq (13991)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (398)
 3. Marroc Marroc (239)
 4. Iemen Iemen (216)
 5. Índia Índia (49)
 6. Tunísia Tunísia (19)
 7. Nigèria Nigèria (8)
 8. Nova Zelanda Nova Zelanda (8)
 9. Països Baixos Països Baixos (5)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 11. Egipte Egipte (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Canadà Canadà (3)
 14. Algèria Algèria (3)
 15. Pakistan Pakistan (3)
 16. Estats Units Estats Units (2)
 17. Indonèsia Indonèsia (2)
 18. Israel Israel (2)
 19. Afganistan Afganistan (1)
 20. Austràlia Austràlia (1)
 21. Bèlgica Bèlgica (1)
 22. Espanya Espanya (1)
 23. Finlàndia Finlàndia (1)
 24. França França (1)
 25. Jordània Jordània (1)
 26. Kiribati Kiribati (1)
 27. Líbia Líbia (1)
 28. Mauritània Mauritània (1)
 29. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aati en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aati poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aati és un cognom més freqüent, i en quins països Aati és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aati ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aati. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aati ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aati pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aati, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aati o algun dels cognoms similars a Aati no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aati a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aati diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ati
 2. Atti
 3. Awati
 4. Aiti
 5. Aat
 6. Ayati
 7. Addi
 8. Adi
 9. Adui
 10. Ahadi
 11. Aidi
 12. Ait
 13. Aita
 14. Aito
 15. At
 16. Ata
 17. Ath
 18. Atia
 19. Ato
 20. Atta
 21. Attia
 22. Attie
 23. Atto
 24. Atty
 25. Atwi
 26. Aty
 27. Audi
 28. Auta
 29. Aute
 30. Auth
 31. Autio
 32. Auto
 33. Auty
 34. Ayadi
 35. Ayat
 36. Ayate
 37. Aydi
 38. Ataei
 39. Ate
 40. Aeta