Cognom AatifSaber més respecte al cognom Aatif és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aatif sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aatif.

El cognom Aatif en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aatif, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aatif és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aatif

Veure mapa del cognom Aatif

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aatif en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aatif, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aatif que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aatif, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aatif. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aatif és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aatif del món

 1. Marroc Marroc (1260)
 2. Índia Índia (809)
 3. Pakistan Pakistan (387)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (316)
 5. França França (48)
 6. Mauritània Mauritània (32)
 7. Espanya Espanya (17)
 8. Noruega Noruega (15)
 9. Anglaterra Anglaterra (8)
 10. Escòcia Escòcia (8)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 12. Estats Units Estats Units (5)
 13. Egipte Egipte (4)
 14. Afganistan Afganistan (2)
 15. Dinamarca Dinamarca (2)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. Bahrain Bahrain (1)
 18. Canadà Canadà (1)
 19. Xina Xina (1)
 20. Algèria Algèria (1)
 21. Luxemburg Luxemburg (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Oman Oman (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aatif en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aatif poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aatif és un cognom més freqüent, i en quins països Aatif és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aatif. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aatif ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aatif pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aatif, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aatif o algun dels cognoms similars a Aatif no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aatif a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aatif diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Atif
 2. Awatif
 3. Aatef
 4. Attif
 5. Atef
 6. Athif
 7. Atifi
 8. Attaf
 9. Aouatif
 10. Awatef
 11. Attifa
 12. Adif
 13. Adib
 14. Ahaitaf
 15. Atouf
 16. Ativa
 17. Attafi
 18. Aouatef
 19. Atipo
 20. Aytiev
 21. Athifa
 22. Attiba
 23. Atab
 24. Aitab
 25. Attab
 26. Adef
 27. Adabi
 28. Atapia
 29. Aitba
 30. Atipi
 31. Adeba
 32. Adeva
 33. Adibi
 34. Ataeva
 35. Ateba
 36. Attabi
 37. Attaibi
 38. Ataev
 39. Atayev
 40. Ahadov