Cognom AbalilSaber més respecte al cognom Abalil és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalil sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalil.

El cognom Abalil en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalil, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalil és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalil

Veure mapa del cognom Abalil

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalil en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalil, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalil que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalil, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalil. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalil és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalil del món

 1. Marroc Marroc (409)
 2. Níger Níger (6)
 3. Anglaterra Anglaterra (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalil en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalil poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalil és un cognom més freqüent, i en quins països Abalil és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abalil. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abalil ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abalil pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abalil, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abalil o algun dels cognoms similars a Abalil no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abalil a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abalil diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelal
 2. Abu lil
 3. Afailal
 4. Afilal
 5. Abouallal
 6. Aflalo
 7. Abu hilal
 8. Apilluelo