Cognom AbelalSaber més respecte al cognom Abelal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelal.

El cognom Abelal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelal

Veure mapa del cognom Abelal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelal del món

 1. Índia Índia (4)
 2. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 3. Mauritània Mauritània (1)
 4. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelal és un cognom més freqüent, i en quins països Abelal és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelal ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelal. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelal ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abelal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelal que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelal, com podem comprovar.

 1. Afilal
 2. Abalil
 3. Afailal
 4. Aflalo
 5. Abu lil
 6. Abouallal
 7. Abu hilal
 8. Apilluelo