Cognom AcionSaber més respecte al cognom Acion és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Acion sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Acion.

El cognom Acion en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Acion, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Acion és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Acion

Veure mapa del cognom Acion

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Acion en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Acion, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Acion que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Acion, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Acion. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Acion és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Acion del món

 1. Argentina Argentina (24)
 2. Cuba Cuba (9)
 3. Estats Units Estats Units (6)
 4. Filipines Filipines (4)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Acion en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Acion poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Acion és un cognom més freqüent, i en quins països Acion és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Acion fa que puguem trobar molts cognoms similars a Acion.

Discernir si va ser abans el cognom Acion o algun dels cognoms similars a Acion no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Acion a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Acion diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Accion
 2. Achon
 3. Acien
 4. Acin
 5. Ackon
 6. Acon
 7. Asion
 8. Accon
 9. Acain
 10. Acan
 11. Accin
 12. Acen
 13. Achan
 14. Achen
 15. Achin
 16. Acken
 17. Acono
 18. Agin
 19. Agon
 20. Aguion
 21. Aguon
 22. Ahijon
 23. Aijon
 24. Ajon
 25. Akin
 26. Akiona
 27. Ascione
 28. Ascon
 29. Asian
 30. Asien
 31. Asin
 32. Ason
 33. Asson
 34. Auxion
 35. Auxon
 36. Auzon
 37. Axon
 38. Axson
 39. Ayjon
 40. Ayson