Cognom IbarzSaber més respecte al cognom Ibarz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ibarz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ibarz.

El cognom Ibarz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ibarz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ibarz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ibarz

Veure mapa del cognom Ibarz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ibarz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ibarz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ibarz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ibarz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ibarz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ibarz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ibarz del món

 1. Espanya Espanya (1310)
 2. França França (183)
 3. Argentina Argentina (27)
 4. Andorra Andorra (11)
 5. Veneçuela Veneçuela (9)
 6. Estats Units Estats Units (8)
 7. Canadà Canadà (7)
 8. Anglaterra Anglaterra (6)
 9. Suïssa Suïssa (3)
 10. Brasil Brasil (2)
 11. Uruguai Uruguai (2)
 12. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 13. Costa Rica Costa Rica (1)
 14. Alemanya Alemanya (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Irlanda Irlanda (1)
 17. Mèxic Mèxic (1)
 18. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ibarz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ibarz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ibarz és un cognom més freqüent, i en quins països Ibarz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ibarz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Ibarz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ibarz que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ibarz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ibarz, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ibarz o algun dels cognoms similars a Ibarz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ibarz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ibarz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ibars
 2. Ibarzo
 3. Ibares
 4. Ibarrez
 5. Iberg
 6. Iburg
 7. Ivars
 8. Ibarraza
 9. Ibourk
 10. Ibros
 11. Ipers
 12. Ivers
 13. Ivaras
 14. Ibraj
 15. Ibarguen
 16. Ibarzabal
 17. Iberico
 18. Ibiricu
 19. Iffrig
 20. Ivarsen
 21. Ivarson
 22. Ibiriku
 23. Ibarcena
 24. Ibarsena
 25. Ibrić
 26. Ivres
 27. Ibriga
 28. Ibargarai
 29. Ibargaray
 30. Ibargoien
 31. Ibargoyen
 32. Ibarguchi
 33. Ibarguren
 34. Ibargutxi
 35. Ibarreche
 36. Ibberson
 37. Ibergaray
 38. Iverach
 39. Iversen
 40. Iverson