Cognom IbarzoSaber més respecte al cognom Ibarzo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ibarzo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ibarzo.

El cognom Ibarzo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ibarzo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ibarzo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ibarzo

Veure mapa del cognom Ibarzo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ibarzo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ibarzo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ibarzo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ibarzo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ibarzo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ibarzo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ibarzo del món

 1. Espanya Espanya (225)
 2. Brasil Brasil (20)
 3. França França (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ibarzo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ibarzo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ibarzo és un cognom més freqüent, i en quins països Ibarzo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ibarzo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ibarzo ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Ibarzo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ibarzo que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Ibarzo o algun dels cognoms similars a Ibarzo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ibarzo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ibarzo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ibarz
 2. Ibares
 3. Ibars
 4. Ibarraza
 5. Ibarrez
 6. Iberg
 7. Iberico
 8. Ibros
 9. Iburg
 10. Ivars
 11. Ivarson
 12. Ivaras
 13. Ibraj
 14. Ibargoien
 15. Ibargoyen
 16. Ibarguen
 17. Ibarzabal
 18. Ibberson
 19. Ibiricu
 20. Ibourk
 21. Iffrig
 22. Ipers
 23. Ivarsen
 24. Ivers
 25. Iverson
 26. Ivarsson
 27. Ibiriku
 28. Ibarcena
 29. Ibarsena
 30. Ibrić
 31. Ivres
 32. Ibriga
 33. Ibargarai
 34. Ibargaray
 35. Ibargoitia
 36. Ibarguchi
 37. Ibarguren
 38. Ibargutxi
 39. Ibarreche
 40. Ibergaray