Cognom MceleneySaber més respecte al cognom Mceleney és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mceleney sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mceleney.

El cognom Mceleney en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mceleney, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mceleney és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mceleney

Veure mapa del cognom Mceleney

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mceleney en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mceleney, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mceleney que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mceleney, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mceleney. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mceleney és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mceleney del món

 1. Estats Units Estats Units (323)
 2. Irlanda Irlanda (224)
 3. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (155)
 4. Escòcia Escòcia (83)
 5. Anglaterra Anglaterra (53)
 6. Canadà Canadà (25)
 7. Austràlia Austràlia (10)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Països Baixos Països Baixos (1)
 10. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 11. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mceleney en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mceleney poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mceleney és un cognom més freqüent, i en quins països Mceleney és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mceleney ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Mceleney. Això es deu a que moltes vegades el cognom Mceleney ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Mceleney o algun dels cognoms similars a Mceleney no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mceleney a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mceleney diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mccleney
 2. Mcelaney
 3. Mcelheney
 4. Mcaloney
 5. Mcclaney
 6. Mcclenney
 7. Mcclenny
 8. Mccluney
 9. Mcelhaney
 10. Mcelhenney
 11. Mcelhenny
 12. Mcelheny
 13. Mcelhiney
 14. Mcelwaney
 15. Mclaney
 16. Mcelane
 17. Mcloney
 18. Mcalhaney
 19. Mcclancy
 20. Mcclane
 21. Mcclenan
 22. Mcclennen
 23. Mcclenon
 24. Mcclincy
 25. Mccline
 26. Mcclinsey
 27. Mcclone
 28. Mcclune
 29. Mcelhany
 30. Mcelhenie
 31. Mcelhinney
 32. Mcelhinny
 33. Mcelhone
 34. Mcellen
 35. Mcelmeel
 36. Mcelmury
 37. Mcglenn
 38. Mcglone
 39. Mcilhaney
 40. Mcilhenney