Cognom RoussetySaber més respecte al cognom Roussety és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Roussety sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Roussety.

El cognom Roussety en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Roussety, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Roussety és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Roussety

Veure mapa del cognom Roussety

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Roussety en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Roussety, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Roussety que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Roussety, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Roussety. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Roussety és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Roussety del món

 1. Maurici Maurici (1216)
 2. Austràlia Austràlia (184)
 3. Anglaterra Anglaterra (22)
 4. Canadà Canadà (14)
 5. França França (3)
 6. Estats Units Estats Units (3)
 7. Suïssa Suïssa (2)
 8. Dinamarca Dinamarca (2)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Alemanya Alemanya (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Etiòpia Etiòpia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Roussety en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Roussety poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Roussety és un cognom més freqüent, i en quins països Roussety és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Roussety ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Roussety. Això es deu a que moltes vegades el cognom Roussety ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Roussety fa que puguem trobar molts cognoms similars a Roussety.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Roussety pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Roussety, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Roussety o algun dels cognoms similars a Roussety no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Roussety a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Roussety diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Rousset
 2. Raousset
 3. Rosety
 4. Rosset
 5. Rosseti
 6. Rosseto
 7. Rossett
 8. Roussat
 9. Russett
 10. Roussot
 11. Rasset
 12. Rassett
 13. Roset
 14. Rosete
 15. Roseth
 16. Roseto
 17. Rosett
 18. Rossat
 19. Rossato
 20. Rossette
 21. Rossetti
 22. Rossetto
 23. Rosty
 24. Rouget
 25. Rouzet
 26. Ruset
 27. Russette
 28. Roseta
 29. Rossati
 30. Rousta
 31. Rusty
 32. Rostey
 33. Rouchet
 34. Rouquet
 35. Roseti
 36. Russoti
 37. Roust
 38. Raset
 39. Raseti
 40. Reiset