Cognom ZemkeSaber més respecte al cognom Zemke és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Zemke sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Zemke.

El cognom Zemke en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Zemke, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Zemke és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Zemke

Veure mapa del cognom Zemke

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Zemke en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Zemke, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Zemke que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Zemke, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Zemke. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Zemke és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Zemke del món

 1. Alemanya Alemanya (2297)
 2. Estats Units Estats Units (1606)
 3. Polònia Polònia (296)
 4. Brasil Brasil (147)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (29)
 6. Nova Zelanda Nova Zelanda (25)
 7. Canadà Canadà (12)
 8. Austràlia Austràlia (10)
 9. Ucraïna Ucraïna (10)
 10. Noruega Noruega (6)
 11. Rússia Rússia (5)
 12. França França (4)
 13. Suïssa Suïssa (3)
 14. Xina Xina (3)
 15. Dinamarca Dinamarca (3)
 16. Espanya Espanya (3)
 17. Letònia Letònia (3)
 18. Suècia Suècia (3)
 19. Àustria Àustria (2)
 20. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 21. Argentina Argentina (1)
 22. Camerun Camerun (1)
 23. Anglaterra Anglaterra (1)
 24. Indonèsia Indonèsia (1)
 25. Itàlia Itàlia (1)
 26. Líban Líban (1)
 27. Nigèria Nigèria (1)
 28. Eslovàquia Eslovàquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Zemke en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Zemke poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Zemke és un cognom més freqüent, i en quins països Zemke és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Zemke. Això es deu a que moltes vegades el cognom Zemke ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Zemke tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Zemke que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Zemke pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Zemke, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Zemke o algun dels cognoms similars a Zemke no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Zemke a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Zemke diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Zemko
 2. Zenke
 3. Ziemke
 4. Zwemke
 5. Zehmke
 6. Zanke
 7. Zemek
 8. Zemsky
 9. Zenk
 10. Zenko
 11. Zinke
 12. Zumake
 13. Zomki
 14. Zemoz
 15. Zamas
 16. Zamsky
 17. Zamuz
 18. Zance
 19. Zank
 20. Zanko
 21. Zehms
 22. Zenas
 23. Zenca
 24. Zeng
 25. Zenga
 26. Zengue
 27. Zenoz
 28. Zens
 29. Zenz
 30. Ziemak
 31. Ziems
 32. Ziemski
 33. Zincke
 34. Zink
 35. Zomas
 36. Zunk
 37. Zyms
 38. Zenika
 39. Zenco
 40. Zeneka