Cognom ängelSaber més respecte al cognom ängel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ängel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ängel.

El cognom ängel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ängel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ängel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ängel

Veure mapa del cognom ängel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ängel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ängel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ängel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ängel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ängel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ängel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ängel del món

 1. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ängel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ängel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ängel és un cognom més freqüent, i en quins països ängel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ängel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ängel. Això es deu a que moltes vegades el cognom ängel ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ängel tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ängel que tenen un origen i un significat diferents.

 1. ángel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. Aingel
 5. Ancel
 6. Angela
 7. Angele
 8. Angeli
 9. Angell
 10. Angeln
 11. Angelo
 12. Angels
 13. Angely
 14. Anghel
 15. Ansel
 16. Angelu
 17. Anxel
 18. Anguel
 19. Angal
 20. Angol
 21. Anjel
 22. Angiel
 23. ángeles
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello