Cognom ángelesSaber més respecte al cognom ángeles és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ángeles sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ángeles.

El cognom ángeles en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ángeles, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ángeles és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ángeles

Veure mapa del cognom ángeles

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ángeles en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ángeles, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ángeles que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ángeles, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ángeles. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ángeles és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ángeles del món

 1. Mèxic Mèxic (117)
 2. República Dominicana República Dominicana (23)
 3. Espanya Espanya (20)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Perú Perú (3)
 6. Colòmbia Colòmbia (2)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Xile Xile (1)
 9. Panamà Panamà (1)
 10. Uruguai Uruguai (1)
 11. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ángeles en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ángeles poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ángeles és un cognom més freqüent, i en quins països ángeles és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom ángeles o algun dels cognoms similars a ángeles no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ángeles a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ángeles diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Angeles
 2. ángel
 3. Angele
 4. Angeler
 5. Angelet
 6. Angelis
 7. Angelos
 8. Angels
 9. Angelus
 10. Angles
 11. ängel
 12. ângelo
 13. Ancelet
 14. Angel
 15. Angela
 16. Angelats
 17. Angeleri
 18. Angelescu
 19. Angeli
 20. Angelides
 21. Angelin
 22. Angelit
 23. Angell
 24. Angelle
 25. Angellis
 26. Angello
 27. Angelly
 28. Angeln
 29. Angelo
 30. Angeloa
 31. Angelou
 32. Angelov
 33. Angely
 34. Anghelus
 35. Anglas
 36. Angle
 37. Anglea
 38. Anglen
 39. Anglet
 40. Angley