Cognom ágústsdóttirSaber més respecte al cognom ágústsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ágústsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ágústsdóttir.

El cognom ágústsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ágústsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ágústsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ágústsdóttir

Veure mapa del cognom ágústsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ágústsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ágústsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ágústsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ágústsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ágústsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ágústsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ágústsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (771)
 2. Dinamarca Dinamarca (4)
 3. Suècia Suècia (4)
 4. Finlàndia Finlàndia (1)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ágústsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ágústsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ágústsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ágústsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom ágústsdóttir o algun dels cognoms similars a ágústsdóttir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ágústsdóttir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ágústsdóttir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. ægisdóttir
 2. Agustsdottir
 3. ágústsson
 4. ágoston
 5. Agostinetto
 6. Agosti
 7. Agostin
 8. Agostinelli
 9. Agostini
 10. Agusti
 11. Agustin
 12. Agustini
 13. Agustsson
 14. Augusti
 15. Augustin
 16. Augustini
 17. Augustoni
 18. Augustson
 19. Augustsson
 20. Augustynowski
 21. Augustowski
 22. Augustus-schmid
 23. Acosta-watts
 24. Agostoni
 25. Augustinhaki
 26. Augustyński
 27. Agustoni
 28. Asistiri
 29. Agistri
 30. Agostiniani
 31. Agustín
 32. Augustein
 33. Agastin
 34. Acquisti
 35. Agesta
 36. Agost
 37. Agosta
 38. Agosteo
 39. Agostine
 40. Agostines