Cognom åhlSaber més respecte al cognom åhl és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åhl sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åhl.

El cognom åhl en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åhl, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åhl és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åhl

Veure mapa del cognom åhl

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åhl en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åhl, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åhl que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åhl, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åhl. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åhl és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åhl del món

 1. Suècia Suècia (349)
 2. Finlàndia Finlàndia (22)
 3. Noruega Noruega (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åhl en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åhl poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åhl és un cognom més freqüent, i en quins països åhl és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom åhl tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åhl que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Ahl
 2. Ahle
 3. Ahlo
 4. Aill
 5. Al
 6. Alho
 7. All
 8. Auel
 9. Aul
 10. Aull
 11. Awal
 12. Ayul
 13. Aaal
 14. Auil
 15. Aal
 16. Awil
 17. Aol
 18. Ahly
 19. Ayal
 20. Alh
 21. Ael
 22. Awol
 23. Alhi
 24. Aali
 25. Aalla
 26. Ahleh
 27. Ahola
 28. Aiala
 29. Aile
 30. Aille
 31. Ailli
 32. Aillo
 33. Ailly
 34. Ala
 35. Alai
 36. Alao
 37. Alau
 38. Alay
 39. Ale
 40. Alea