Cognom ægisdóttirSaber més respecte al cognom ægisdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ægisdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ægisdóttir.

El cognom ægisdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ægisdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ægisdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ægisdóttir

Veure mapa del cognom ægisdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ægisdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ægisdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ægisdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ægisdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ægisdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ægisdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ægisdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (156)
 2. Dinamarca Dinamarca (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ægisdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ægisdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ægisdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ægisdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ægisdóttir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ægisdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ægisdóttir ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ægisdóttir fa que puguem trobar molts cognoms similars a ægisdóttir.

Discernir si va ser abans el cognom ægisdóttir o algun dels cognoms similars a ægisdóttir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ægisdóttir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ægisdóttir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. ágústsdóttir
 2. Agustsdottir
 3. Agistri
 4. Agosti
 5. Agostin
 6. Agusti
 7. Agustin
 8. Aquisti
 9. Augusti
 10. Augustin
 11. ágoston
 12. Asistiri
 13. Augustein
 14. Agastin
 15. Akister
 16. Acquisti
 17. Agesta
 18. Agost
 19. Agosta
 20. Agosteo
 21. Agostine
 22. Agostini
 23. Agostino
 24. Agosto
 25. Agoston
 26. Agusta
 27. Agusten
 28. Agustina
 29. Agustine
 30. Agustini
 31. Agusto
 32. Auguiste
 33. August
 34. Augusta
 35. Augustave
 36. Auguste
 37. Augustine
 38. Augustini
 39. Augustino
 40. Augusto