Cognom AaaSaber més respecte al cognom Aaa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaa.

El cognom Aaa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaa

Veure mapa del cognom Aaa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaa del món

 1. Uruguai Uruguai (38)
 2. Indonèsia Indonèsia (27)
 3. Afganistan Afganistan (12)
 4. Iran Iran (9)
 5. Mongòlia Mongòlia (4)
 6. Filipines Filipines (3)
 7. Índia Índia (2)
 8. Malàisia Malàisia (2)
 9. Níger Níger (2)
 10. Polònia Polònia (2)
 11. Israel Israel (1)
 12. Eslovàquia Eslovàquia (1)
 13. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaa és un cognom més freqüent, i en quins països Aaa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Aaa o algun dels cognoms similars a Aaa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aa
 2. Aia
 3. Awa
 4. Aya
 5. Aaya
 6. Aaah
 7. Ayaa
 8. Aua
 9. Aaaa
 10. Ahaa
 11. Aah
 12. A
 13. Ae
 14. Aeh
 15. Ah
 16. Ahe
 17. Ahia
 18. Aho
 19. Ai
 20. Aiu
 21. Ao
 22. Aou
 23. Au
 24. Aue
 25. Aw
 26. Awai
 27. Awaya
 28. Awe
 29. Ay
 30. Ayaia
 31. Ayau
 32. Aye
 33. Ayi
 34. Ayo
 35. Aowa
 36. Aio
 37. Ayah
 38. Auwa
 39. Away
 40. Aie