Cognom AahSaber més respecte al cognom Aah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aah.

El cognom Aah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aah

Veure mapa del cognom Aah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aah del món

 1. Indonèsia Indonèsia (926)
 2. Egipte Egipte (336)
 3. Nigèria Nigèria (198)
 4. Iran Iran (68)
 5. Índia Índia (14)
 6. Pakistan Pakistan (6)
 7. Malàisia Malàisia (5)
 8. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (4)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Estats Units Estats Units (4)
 11. Tailàndia Tailàndia (3)
 12. Camerun Camerun (2)
 13. Afganistan Afganistan (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Territori palestí Territori palestí (1)
 16. Somàlia Somàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aah és un cognom més freqüent, i en quins països Aah és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aah.

Discernir si va ser abans el cognom Aah o algun dels cognoms similars a Aah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aa
 2. Aeh
 3. Ah
 4. Ayah
 5. Aaah
 6. Awah
 7. Aaa
 8. A
 9. Ae
 10. Ahe
 11. Aho
 12. Ai
 13. Aia
 14. Aiu
 15. Ao
 16. Aou
 17. Au
 18. Aue
 19. Aw
 20. Awa
 21. Awai
 22. Awe
 23. Awuah
 24. Ay
 25. Aya
 26. Ayau
 27. Aye
 28. Ayi
 29. Ayo
 30. Aio
 31. Aaya
 32. Away
 33. Aie
 34. Aoi
 35. Ayai
 36. Awo
 37. Awae
 38. Aihe
 39. Ayaa