Cognom AayaSaber més respecte al cognom Aaya és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaya sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaya.

El cognom Aaya en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaya, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaya és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaya

Veure mapa del cognom Aaya

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaya en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaya, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaya que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaya, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaya. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaya és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaya del món

 1. Índia Índia (56)
 2. Nigèria Nigèria (31)
 3. Marroc Marroc (4)
 4. Mèxic Mèxic (4)
 5. Mauritània Mauritània (2)
 6. Uganda Uganda (2)
 7. Afganistan Afganistan (1)
 8. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. Níger Níger (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaya en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaya poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaya és un cognom més freqüent, i en quins països Aaya és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaya. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaya ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaya fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaya.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaya pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaya, com podem comprovar.

 1. Awaya
 2. Aya
 3. Aaaa
 4. Aaa
 5. Aa
 6. Aheya
 7. Ahia
 8. Aia
 9. Awa
 10. Ay
 11. Ayaia
 12. Ayau
 13. Aye
 14. Ayi
 15. Ayo
 16. Aowa
 17. Ayah
 18. Auwa
 19. Away
 20. Aaah
 21. Aiyu
 22. Ayai
 23. Ayayi
 24. Ahua
 25. Ayaa
 26. Ahayi
 27. Aua
 28. Aiy
 29. Aeia
 30. Ayu
 31. Ahaa
 32. Aaaaa
 33. Aah
 34. Ahyi
 35. A
 36. Ae
 37. Aeh
 38. Ah
 39. Ahe
 40. Ahee