Cognom AachenSaber més respecte al cognom Aachen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aachen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aachen.

El cognom Aachen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aachen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aachen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aachen

Veure mapa del cognom Aachen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aachen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aachen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aachen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aachen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aachen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aachen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aachen del món

 1. Alemanya Alemanya (40)
 2. Estats Units Estats Units (6)
 3. Bèlgica Bèlgica (4)
 4. Xina Xina (3)
 5. Índia Índia (3)
 6. Luxemburg Luxemburg (1)
 7. Països Baixos Països Baixos (1)
 8. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aachen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aachen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aachen és un cognom més freqüent, i en quins països Aachen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aachen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aachen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aachen ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aachen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aachen, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aachen o algun dels cognoms similars a Aachen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aachen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aachen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Achen
 2. Aichen
 3. Aychen
 4. Auchen
 5. Aasen
 6. Acen
 7. Achan
 8. Achin
 9. Achon
 10. Acien
 11. Acken
 12. Aichan
 13. Aicken
 14. Ashen
 15. Aizhen
 16. Achem
 17. Accen
 18. Aasheim
 19. Acain
 20. Acan
 21. Accin
 22. Accion
 23. Achim
 24. Acin
 25. Acion
 26. Ackon
 27. Acon
 28. Agen
 29. Aggen
 30. Ahcan
 31. Ahsen
 32. Aiken
 33. Aizen
 34. Aken
 35. Aquien
 36. Ascain
 37. Ascham
 38. Aschim
 39. Ascon
 40. Asen