Cognom AaddiSaber més respecte al cognom Aaddi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaddi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaddi.

El cognom Aaddi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaddi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaddi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaddi

Veure mapa del cognom Aaddi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaddi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaddi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaddi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaddi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaddi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaddi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaddi del món

 1. Marroc Marroc (1022)
 2. Índia Índia (29)
 3. França França (28)
 4. Països Baixos Països Baixos (5)
 5. Bèlgica Bèlgica (3)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Suècia Suècia (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaddi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaddi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaddi és un cognom més freqüent, i en quins països Aaddi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aaddi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaddi que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Addi
 2. Adda
 3. Addai
 4. Addie
 5. Addo
 6. Addy
 7. Adi
 8. Adui
 9. Ahadi
 10. Aidi
 11. Audi
 12. Ayadi
 13. Aydi
 14. Adei
 15. Adai
 16. Aaad
 17. Adde
 18. Aati
 19. Awadhi
 20. Ayedi
 21. Ada
 22. Adao
 23. Adau
 24. Aday
 25. Addae
 26. Addeo
 27. Addey
 28. Addou
 29. Ade
 30. Adee
 31. Adey
 32. Adie
 33. Ado
 34. Adou
 35. Adu
 36. Adua
 37. Ady
 38. Aeda
 39. Aedo
 40. Ahad