Cognom AasirSaber més respecte al cognom Aasir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aasir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aasir.

El cognom Aasir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aasir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aasir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aasir

Veure mapa del cognom Aasir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aasir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aasir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aasir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aasir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aasir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aasir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aasir del món

 1. Sri Lanka Sri Lanka (512)
 2. Índia Índia (55)
 3. Pakistan Pakistan (23)
 4. Egipte Egipte (4)
 5. Nigèria Nigèria (4)
 6. Indonèsia Indonèsia (1)
 7. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 8. Maldives Maldives (1)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 10. Suècia Suècia (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aasir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aasir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aasir és un cognom més freqüent, i en quins països Aasir és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aasir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aasir, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aasir o algun dels cognoms similars a Aasir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aasir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aasir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Asir
 2. Assir
 3. Aaker
 4. Achir
 5. Aguir
 6. Ajhir
 7. Aser
 8. Asire
 9. Asiri
 10. Assar
 11. Asser
 12. Assier
 13. Assire
 14. Assor
 15. Asur
 16. Ausiro
 17. Ayser
 18. Azhir
 19. Azir
 20. Asier
 21. Agir
 22. Ashir
 23. Ayasr
 24. Akhir
 25. Assiri
 26. Asar
 27. Akir
 28. Ajir
 29. Assur
 30. Aakre
 31. Acar
 32. Acarie
 33. Aceiro
 34. Acer
 35. Achar
 36. Acher
 37. Achor
 38. Aciar
 39. Acier
 40. Aciro