Cognom AamodtSaber més respecte al cognom Aamodt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamodt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamodt.

El cognom Aamodt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamodt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamodt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamodt

Veure mapa del cognom Aamodt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamodt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamodt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamodt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamodt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamodt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamodt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamodt del món

 1. Noruega Noruega (2113)
 2. Estats Units Estats Units (1095)
 3. Suècia Suècia (31)
 4. Dinamarca Dinamarca (25)
 5. Singapur Singapur (19)
 6. Canadà Canadà (16)
 7. Austràlia Austràlia (12)
 8. Nova Zelanda Nova Zelanda (12)
 9. Espanya Espanya (11)
 10. Alemanya Alemanya (5)
 11. Xina Xina (3)
 12. Anglaterra Anglaterra (3)
 13. Luxemburg Luxemburg (2)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. França França (1)
 17. Irlanda Irlanda (1)
 18. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 19. Moçambic Moçambic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamodt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamodt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamodt és un cognom més freqüent, i en quins països Aamodt és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aamodt fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aamodt.

No tots els cognoms similars al cognom Aamodt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aamodt que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aamodt o algun dels cognoms similars a Aamodt no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aamodt a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aamodt diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aamot
 2. Aamod
 3. Aamoth
 4. Amodo
 5. Amott
 6. Amodu
 7. Amoit
 8. Aanda
 9. Ahamad
 10. Ahamed
 11. Ahmad
 12. Ahmadi
 13. Ahmadu
 14. Ahmady
 15. Ahmat
 16. Ahmed
 17. Ahmet
 18. Ahmida
 19. Amad
 20. Amada
 21. Amade
 22. Amadi
 23. Amado
 24. Amadu
 25. Amat
 26. Amed
 27. Amedi
 28. Amedo
 29. Amet
 30. Amid
 31. Amido
 32. Amiet
 33. Amiot
 34. Amiott
 35. Amit
 36. Amodei
 37. Amodeo
 38. Amodia
 39. Amodio
 40. Amoedo