Cognom AamothSaber més respecte al cognom Aamoth és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamoth sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamoth.

El cognom Aamoth en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamoth, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamoth és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamoth

Veure mapa del cognom Aamoth

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamoth en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamoth, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamoth que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamoth, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamoth. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamoth és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamoth del món

 1. Estats Units Estats Units (157)
 2. Noruega Noruega (40)
 3. Suècia Suècia (4)
 4. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamoth en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamoth poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamoth és un cognom més freqüent, i en quins països Aamoth és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aamoth. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aamoth ha anat patint mutacions.

 1. Aamot
 2. Amoth
 3. Aamodt
 4. Amith
 5. Amott
 6. Ameth
 7. Amath
 8. Aamod
 9. Aimoto
 10. Ahmat
 11. Ahmet
 12. Ahmeti
 13. Amat
 14. Amata
 15. Amate
 16. Amati
 17. Amato
 18. Amet
 19. Ameti
 20. Amiot
 21. Amiott
 22. Amit
 23. Amodo
 24. Amti
 25. Amyot
 26. Andoh
 27. Aymat
 28. Awamat
 29. Amity
 30. Amodu
 31. Anota
 32. Amoit
 33. Amaty
 34. Amiti
 35. Amito
 36. Aumata
 37. Ahmati
 38. Ameta
 39. Ahamat
 40. Andouh