Cognom AaneiSaber més respecte al cognom Aanei és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanei sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanei.

El cognom Aanei en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanei, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanei és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanei

Veure mapa del cognom Aanei

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanei en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanei, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanei que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanei, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanei. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanei és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanei del món

 1. Romania Romania (812)
 2. Espanya Espanya (30)
 3. Anglaterra Anglaterra (5)
 4. Canadà Canadà (4)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Dinamarca Dinamarca (1)
 8. Irlanda Irlanda (1)
 9. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanei en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanei poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanei és un cognom més freqüent, i en quins països Aanei és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanei fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanei.

No tots els cognoms similars al cognom Aanei tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanei que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aanei o algun dels cognoms similars a Aanei no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanei a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanei diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Anei
 2. Ahne
 3. Ahnee
 4. Aiani
 5. Aine
 6. Aini
 7. Aioanei
 8. Ane
 9. Anea
 10. Aneu
 11. Aney
 12. Ani
 13. Anne
 14. Anney
 15. Anni
 16. Anyi
 17. Aune
 18. Auney
 19. Ayani
 20. Ayne
 21. Aimei
 22. Anai
 23. Ayane
 24. Ayni
 25. Aaen
 26. Aanyu
 27. Aneo
 28. Ahane
 29. Aiane
 30. Annii
 31. Aem
 32. Aheim
 33. Ahem
 34. Ahn
 35. Aiano
 36. Aime
 37. Aimi
 38. Ain
 39. Aina
 40. Aino