Cognom AardsmaSaber més respecte al cognom Aardsma és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aardsma sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aardsma.

El cognom Aardsma en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aardsma, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aardsma és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aardsma

Veure mapa del cognom Aardsma

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aardsma en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aardsma, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aardsma que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aardsma, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aardsma. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aardsma és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aardsma del món

 1. Estats Units Estats Units (198)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aardsma en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aardsma poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aardsma és un cognom més freqüent, i en quins països Aardsma és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aardsma ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aardsma tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aardsma que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aardsma pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aardsma, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aardsma o algun dels cognoms similars a Aardsma no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aardsma a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aardsma diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aarts
 2. Aartsen
 3. Ards
 4. Aartse
 5. Aerts
 6. Aertsen
 7. Aiartza
 8. Ardagh
 9. Ardagna
 10. Ardaiz
 11. Ardes
 12. Ardesch
 13. Ardesio
 14. Ardiaca
 15. Ardigo
 16. Ardis
 17. Ardisana
 18. Ardison
 19. Ardiz
 20. Ardizi
 21. Ardois
 22. Ardoiz
 23. Ardouz
 24. Arduser
 25. Ardys
 26. Artasa
 27. Artaza
 28. Artega
 29. Artesa
 30. Artica
 31. Artiga
 32. Arts
 33. Artusa
 34. Arduz
 35. Arrotxa
 36. Artza
 37. Aritza
 38. Arotca
 39. Artsu
 40. Arrutza