Cognom AartsenSaber més respecte al cognom Aartsen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aartsen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aartsen.

El cognom Aartsen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aartsen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aartsen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aartsen

Veure mapa del cognom Aartsen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aartsen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aartsen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aartsen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aartsen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aartsen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aartsen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aartsen del món

 1. Països Baixos Països Baixos (1202)
 2. Bèlgica Bèlgica (30)
 3. Anglaterra Anglaterra (26)
 4. Austràlia Austràlia (22)
 5. Canadà Canadà (22)
 6. Estats Units Estats Units (17)
 7. Finlàndia Finlàndia (5)
 8. Alemanya Alemanya (3)
 9. França França (2)
 10. Dinamarca Dinamarca (1)
 11. Egipte Egipte (1)
 12. Indonèsia Indonèsia (1)
 13. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 14. Filipines Filipines (1)
 15. Suècia Suècia (1)
 16. Tailàndia Tailàndia (1)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aartsen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aartsen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aartsen és un cognom més freqüent, i en quins països Aartsen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aartsen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aartsen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aartsen ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aartsen tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aartsen que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aertsen
 2. Artsen
 3. Aartse
 4. Aarts
 5. Aertson
 6. Aertsens
 7. Aardsma
 8. Aerts
 9. Arteg
 10. Artes
 11. Artese
 12. Arties
 13. Artison
 14. Arts
 15. Artzer
 16. Artze
 17. Artsu
 18. Artesan
 19. Aarthus
 20. Artsy
 21. Aertz
 22. Aiartza
 23. Arades
 24. Ardes
 25. Ardison
 26. Ards
 27. Arduser
 28. Arotzena
 29. Arretxe
 30. Arretxea
 31. Artach
 32. Artaiz
 33. Artajo
 34. Artas
 35. Artasa
 36. Artaso
 37. Artasona
 38. Artauz
 39. Artaza
 40. Artazo