Cognom AartseSaber més respecte al cognom Aartse és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aartse sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aartse.

El cognom Aartse en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aartse, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aartse és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aartse

Veure mapa del cognom Aartse

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aartse en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aartse, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aartse que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aartse, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aartse. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aartse és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aartse del món

 1. Països Baixos Països Baixos (126)
 2. Bèlgica Bèlgica (2)
 3. Suïssa Suïssa (1)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aartse en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aartse poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aartse és un cognom més freqüent, i en quins països Aartse és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aartse ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aartse fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aartse.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aartse pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aartse, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aartse o algun dels cognoms similars a Aartse no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aartse a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aartse diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aarts
 2. Aartsen
 3. Aerts
 4. Aertsen
 5. Artese
 6. Arts
 7. Artze
 8. Artsu
 9. Artsen
 10. Artsy
 11. Aardsma
 12. Aertz
 13. Aiartza
 14. Ards
 15. Arretxe
 16. Artas
 17. Artasa
 18. Artaso
 19. Arteg
 20. Artes
 21. Artesa
 22. Artesi
 23. Arteso
 24. Artice
 25. Arties
 26. Artis
 27. Artiso
 28. Artist
 29. Artiz
 30. Artos
 31. Artus
 32. Artusa
 33. Artusi
 34. Artuso
 35. Artuz
 36. Artz
 37. Artzer
 38. Artzt
 39. Artza
 40. Aretxe