Cognom AarónSaber més respecte al cognom Aarón és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarón sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarón.

El cognom Aarón en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarón, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarón és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarón

Veure mapa del cognom Aarón

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarón en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarón, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarón que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarón, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarón. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarón és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarón del món

 1. Mèxic Mèxic (8)
 2. Colòmbia Colòmbia (7)
 3. Argentina Argentina (1)
 4. Espanya Espanya (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarón en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarón poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarón és un cognom més freqüent, i en quins països Aarón és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarón ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aarón. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aarón ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aarón tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aarón que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aarón pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aarón, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aarón o algun dels cognoms similars a Aarón no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aarón a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aarón diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aaron
 2. Aaren
 3. Arén
 4. Aarun
 5. Aarim
 6. Aharn
 7. Aharon
 8. Aharran
 9. Airain
 10. Airon
 11. Arain
 12. Aran
 13. Arean
 14. Aren
 15. Arhin
 16. Arian
 17. Arin
 18. Arion
 19. Arn
 20. Arnn
 21. Aron
 22. Arrain
 23. Arran
 24. Arrien
 25. Arron
 26. Arroun
 27. Arun
 28. Aryan
 29. Auren
 30. Aurin
 31. Airan
 32. Arwen
 33. Airin
 34. Aarnio
 35. Auran
 36. Arren
 37. Aurran
 38. Arnó
 39. Aaram
 40. Arwin