Cognom AarunSaber més respecte al cognom Aarun és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarun sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarun.

El cognom Aarun en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarun, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarun és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarun

Veure mapa del cognom Aarun

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarun en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarun, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarun que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarun, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarun. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarun és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarun del món

 1. Mèxic Mèxic (66)
 2. Índia Índia (27)
 3. Nigèria Nigèria (10)
 4. Indonèsia Indonèsia (2)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Kenya Kenya (1)
 7. Singapur Singapur (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarun en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarun poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarun és un cognom més freqüent, i en quins països Aarun és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarun ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarun fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarun.

No tots els cognoms similars al cognom Aarun tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aarun que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aarun pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aarun, com podem comprovar.

 1. Aaron
 2. Arun
 3. Aaren
 4. Aarim
 5. Aharn
 6. Aharon
 7. Airon
 8. Aran
 9. Aren
 10. Arin
 11. Arn
 12. Arnn
 13. Aron
 14. Arran
 15. Arron
 16. Arroun
 17. Aruna
 18. Auren
 19. Aurin
 20. Airan
 21. Aruno
 22. Airin
 23. Auran
 24. Arren
 25. Aruni
 26. Aarón
 27. Aaram
 28. Arum
 29. Aharen
 30. Aroun
 31. Ahren
 32. Aerni
 33. Aharoni
 34. Aharran
 35. Ahearn
 36. Aheran
 37. Ahern
 38. Ahorn
 39. Ahram
 40. Airain