Cognom AarestrupSaber més respecte al cognom Aarestrup és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarestrup sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarestrup.

El cognom Aarestrup en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarestrup, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarestrup és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarestrup

Veure mapa del cognom Aarestrup

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarestrup en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarestrup, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarestrup que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarestrup, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarestrup. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarestrup és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarestrup del món

 1. Dinamarca Dinamarca (475)
 2. Brasil Brasil (52)
 3. Noruega Noruega (42)
 4. Estats Units Estats Units (16)
 5. Canadà Canadà (9)
 6. Suïssa Suïssa (2)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Haití Haití (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarestrup en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarestrup poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarestrup és un cognom més freqüent, i en quins països Aarestrup és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarestrup ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aarestrup. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aarestrup ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarestrup fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarestrup.

No tots els cognoms similars al cognom Aarestrup tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aarestrup que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aarestad
 2. Aarstad
 3. Arastu
 4. Arektout
 5. Areste
 6. Arestegui
 7. Aresti
 8. Arestigue
 9. Arestin
 10. Arestio
 11. Arestoy
 12. Aristu
 13. Arrastra
 14. Arrastua
 15. Arrest
 16. Arresti
 17. Arrestegui
 18. Aresta
 19. Arestino
 20. Aristeu
 21. Arestier
 22. Arriestra
 23. Aureste
 24. Arestivo
 25. Araste
 26. Arastegui
 27. Arastell
 28. Arastey
 29. Arasti
 30. Arestiño
 31. Arista
 32. Aristain
 33. Ariste
 34. Aristega
 35. Aristegi
 36. Aristegui
 37. Aristi
 38. Aristide
 39. Aristigui
 40. Aristil