Cognom Al faiqSaber més respecte al cognom Al faiq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Al faiq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Al faiq.

El cognom Al faiq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Al faiq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Al faiq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Al faiq

Veure mapa del cognom Al faiq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Al faiq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Al faiq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Al faiq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Al faiq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Al faiq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Al faiq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Al faiq del món

 1. Iemen Iemen (3715)
 2. Iraq Iraq (16)
 3. Kuwait Kuwait (1)
 4. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Al faiq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Al faiq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Al faiq és un cognom més freqüent, i en quins països Al faiq és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Al faiq ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Al faiq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Al faiq.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Al faiq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Al faiq, com podem comprovar.

 1. Alfais
 2. Al faqih
 3. Al fakir
 4. Al-faqih
 5. Alfago
 6. Alfagi
 7. Al fakhif
 8. Al baji
 9. Al afas
 10. Al basir
 11. Al fassi
 12. Al bakr
 13. Alfaco
 14. Alfakir
 15. Alapais
 16. Al basim
 17. Al baz
 18. Albach
 19. Albaga
 20. Albas
 21. Albasi
 22. Albiac
 23. Albiach
 24. Albiasu
 25. Albici
 26. Albis
 27. Albiz
 28. Albizi
 29. Albuzio
 30. Alfassio
 31. Alfes
 32. Alfique
 33. Alfos
 34. Alfsen
 35. Alfson
 36. Alibasic
 37. Alofs
 38. Alpago
 39. Alpusig
 40. Alvas