Cognom AlbuzluSaber més respecte al cognom Albuzlu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Albuzlu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Albuzlu.

El cognom Albuzlu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Albuzlu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Albuzlu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Albuzlu

Veure mapa del cognom Albuzlu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Albuzlu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Albuzlu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Albuzlu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Albuzlu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Albuzlu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Albuzlu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Albuzlu del món

 1. Turquia Turquia (193)
 2. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Albuzlu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Albuzlu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Albuzlu és un cognom més freqüent, i en quins països Albuzlu és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Albuzlu ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Albuzlu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Albuzlu ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Albuzlu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Albuzlu, com podem comprovar.

 1. Albizu
 2. Albuzio
 3. Albuzzi
 4. Albuz
 5. Albescu
 6. Albez
 7. Albeza
 8. Albezo
 9. Albiasu
 10. Albisu
 11. Albiz
 12. Albizi
 13. Albizo
 14. Albizua
 15. Albizzi
 16. Albuger
 17. Albuja
 18. Albujar
 19. Albujer
 20. Albus
 21. Albusac
 22. Albuse
 23. Albiztur
 24. Albaz
 25. Albujas
 26. Alvizu
 27. Albazzi
 28. Albacar
 29. Albach
 30. Albaeck
 31. Albaga
 32. Albagar
 33. Albages
 34. Albajar
 35. Albajez
 36. Albakri
 37. Albas
 38. Albasan
 39. Albasen
 40. Albasi