Cognom AlbuzziSaber més respecte al cognom Albuzzi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Albuzzi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Albuzzi.

El cognom Albuzzi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Albuzzi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Albuzzi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Albuzzi

Veure mapa del cognom Albuzzi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Albuzzi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Albuzzi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Albuzzi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Albuzzi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Albuzzi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Albuzzi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Albuzzi del món

 1. Itàlia Itàlia (117)
 2. Argentina Argentina (1)
 3. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Albuzzi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Albuzzi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Albuzzi és un cognom més freqüent, i en quins països Albuzzi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Albuzzi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Albuzzi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Albuzzi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Albuzzi o algun dels cognoms similars a Albuzzi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Albuzzi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Albuzzi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Albizzi
 2. Albazzi
 3. Albizi
 4. Albuzio
 5. Albuz
 6. Albuzlu
 7. Albakri
 8. Albasi
 9. Albez
 10. Albeza
 11. Albezo
 12. Albici
 13. Albiz
 14. Albizo
 15. Albizu
 16. Albizua
 17. Albizuri
 18. Albuger
 19. Albuja
 20. Albujar
 21. Albujer
 22. Albus
 23. Albusac
 24. Albuse
 25. Alpozzo
 26. Albaz
 27. Albaqui
 28. Albizzati
 29. Albujas
 30. Albecki
 31. Albigezi
 32. Albesi
 33. Alvizi
 34. Alavez
 35. Albacar
 36. Albach
 37. Albaeck
 38. Albaga
 39. Albagar
 40. Albages