Cognom AlfoceaSaber més respecte al cognom Alfocea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Alfocea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Alfocea.

El cognom Alfocea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Alfocea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Alfocea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Alfocea

Veure mapa del cognom Alfocea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Alfocea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Alfocea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Alfocea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Alfocea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Alfocea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Alfocea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Alfocea del món

 1. Espanya Espanya (434)
 2. França França (62)
 3. Argentina Argentina (37)
 4. Ecuador Ecuador (8)
 5. Marroc Marroc (4)
 6. Estats Units Estats Units (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Alfocea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Alfocea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Alfocea és un cognom més freqüent, i en quins països Alfocea és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Alfocea pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Alfocea, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Alfocea o algun dels cognoms similars a Alfocea no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Alfocea a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Alfocea diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Alfosea
 2. Albacea
 3. Albocar
 4. Alfes
 5. Alfos
 6. Alfsen
 7. Alpaca
 8. Alfqra
 9. Albacer
 10. Alfaco
 11. Alopez
 12. Alabes
 13. Alaves
 14. Alavez
 15. Albacar
 16. Albacete
 17. Albach
 18. Albaga
 19. Albages
 20. Albaiceta
 21. Albajez
 22. Albasen
 23. Albayceta
 24. Albeck
 25. Albeg
 26. Albes
 27. Albesa
 28. Albez
 29. Albeza
 30. Albich
 31. Albici
 32. Albise
 33. Albisua
 34. Albizua
 35. Albos
 36. Albost
 37. Albucher
 38. Albuger
 39. Albuja
 40. Albujer