Cognom álabergSaber més respecte al cognom álaberg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom álaberg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom álaberg.

El cognom álaberg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de álaberg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom álaberg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom álaberg

Veure mapa del cognom álaberg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de álaberg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom álaberg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els álaberg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom álaberg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom álaberg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si álaberg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més álaberg del món

 1. Illes Fèroe Illes Fèroe (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de álaberg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom álaberg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals álaberg és un cognom més freqüent, i en quins països álaberg és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom álaberg pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom álaberg, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom álaberg o algun dels cognoms similars a álaberg no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom álaberg a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom álaberg diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahlberg
 2. Alaber
 3. Alabern
 4. Alabert
 5. Alberg
 6. Aalbers
 7. Alabar
 8. Alabart
 9. Alabor
 10. Alabort
 11. Alabre
 12. Alabro
 13. Alaver
 14. Alavert
 15. Alber
 16. Albera
 17. Alberga
 18. Alberge
 19. Albergo
 20. Alberi
 21. Albero
 22. Albers
 23. Albert
 24. Albery
 25. Allbert
 26. Allbery
 27. Alobera
 28. Al ber
 29. Alabri
 30. álvarez
 31. álvares
 32. Aalborg
 33. Allibert
 34. Alibert
 35. álvaro
 36. Aelbers
 37. Ahlborn
 38. Ahlvers
 39. Alabarce
 40. Alabarda