Cognom árabeSaber més respecte al cognom árabe és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom árabe sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom árabe.

El cognom árabe en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de árabe, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom árabe és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom árabe

Veure mapa del cognom árabe

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de árabe en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom árabe, per a aconseguir així la informació precisa de tots els árabe que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom árabe, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom árabe. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si árabe és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més árabe del món

 1. Brasil Brasil (11)
 2. Espanya Espanya (5)
 3. Bolívia Bolívia (1)
 4. Xile Xile (1)
 5. Jordània Jordània (1)
 6. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de árabe en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom árabe poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals árabe és un cognom més freqüent, i en quins països árabe és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom árabe fa que puguem trobar molts cognoms similars a árabe.

No tots els cognoms similars al cognom árabe tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom árabe que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aarabe
 2. Arrabe
 3. Arabe
 4. Aarab
 5. Arab
 6. Arabi
 7. Arabie
 8. Arabo
 9. Arave
 10. Arbe
 11. Aribe
 12. Arrave
 13. Arribe
 14. Arrube
 15. Arube
 16. Araba
 17. Arape
 18. árva
 19. árvai
 20. Arrab
 21. Aierbe
 22. Arabia
 23. Arabio
 24. Arafa
 25. Araib
 26. Arapa
 27. Arapi
 28. Aravi
 29. Arb
 30. Arba
 31. Arbea
 32. Arbee
 33. Arbeo
 34. Arbi
 35. Arbie
 36. Arbo
 37. Areba
 38. Arfe
 39. Arib
 40. Ariba